Behandelingen

Zoals je over mij hebt kunnen lezen vind ik huidverzorging voor thuis erg belangrijk. Zonder thuisverzorging heeft een behandeling op het gebied van huidverbetering weinig effect. Echter kan het erg lastig zijn om er achter te komen welke producten of welk merk nu perfect bij jouw huid past. Bij Huidstudio Mariska ga ik eerst samen met jou kijken waar je huid behoefte aan heeft, wat je wilt bereiken en wat jouw huidwensen zijn. Vanuit daar kunnen we een behandelplan samenstellen want alle behandelingen kunnen met elkaar gecombineerd worden.

Fruitzuur peeling.
Soms heeft de huid net iets meer nodig dan een scrub om van een doffe/grauwe en/of vermoeide huid af te komen. Een fruitzuur peeling is hiervoor een goede optie. De werking van een fruitzuur peeling is het versnellen en stimuleren van het vernieuwingsproces van de huid.
Een fruitzuur peeling verminderd:

  • Zonbeschadiging
  • Acne
  • Hyperpigmentatie
  • Fijne lijntjes/rimpels

Bindweefselmassage.
Een bindweefselmassage is een perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Het is een intensieve vorm van massage, bestaande uit knedende en/of rollende massagegrepen. Een bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, reduceert blokkades en verstevigd de huid.
Resultaat van een bindweefselmassage:

  • Producten worden beter in de huid opgenomen
  • Optimale doorbloeding
  • Verzacht fijne lijntjes
  • Stimuleert de collageen productie
  • Heeft een liftend effect
  • Detoxen van de huid, afvoeren van afvalstoffen

Dermapen/Microneedling

De Dermapen behandelingen zijn ontworpen om een veilige en herstellende reactie in het weefsel te creëren door de natuurlijke collageen- en elastine productie in de huid te activeren, zonder ernstige bijwerkingen en een lange hersteltijd. Dit samen met het herstellen van de huidoppervlakte zorgt voor een verbeterde huid; de huid ziet er hierdoor gezonder, strakker en gelijkmatiger uit en poriën vervagen en rimpels verminderen. Het gelaat, lippen, het gebied rondom de ogen, oren, nek, borst, handen en hoofdhuid kunnen allemaal met uiterste precisie behandeld worden om snel liften, verstevigen van het weefsel en de gelaatscontouren te stimuleren. Bovendien zorgen de vele gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen die diep in de huid dringen om zich te voeden en te worden opgenomen door de onderliggende cellen. Je ziet vebluffende resultaten zeker in kuur sessie

Dermapen 4

Dermapen behandelingen zijn effectief voor tal van indicaties, waaronder pigmentatie, littekenweefsel, huidveroudering, acne,  en nog veel meer.

Hoe werkt Microneedling?

De behandeling start met een goede reiniging en desinfectie van de huid. Er wordt een serum gebruikt dat past bij de te behandelen indicatie. De Dermapen glijdt als het ware over de huid waarbij de naaldjes kleine kanaaltjes maken in de huid. In deze kanaaltjes wordt het serum heel mooi opgenomen door de huid en kan dus vanuit binnen in de huid gaan werken. Doordat er kleine kanaaltjes zijn gemaakt gaat de huid zich herstellen en maakt hierbij collageen en elastine aan. Dit zorgt er voor dat de huid gladder, strakker, egaler en steviger wordt. Lijntjes, poriën, pigmentvlekken en zelfs littekens worden minder zichtbaar. 

Hoeveel behandelingen zijn hiervoor nodig?

Over het algemeen zijn de resultaten na de eerste behandeling al zichtbaar. Om echt een mooie resultaat te boeken zijn er over het algemeen 3 tot 6 behandelingen nodig. Tussen de behandelingen mag ongeveer 2 tot 4 weken herstel zitten. 

Wil je meer weten over microneedling met de Dermapen? Bel, app of mail!

Cupping Massage

Bellabaci Cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese yupping therapie. Deze massage wordt gedaan met siliconen vacuüm cups. Door de cups op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Bellabaci cups hebben een stimulerende werking op het gezicht en/of lichaam en geven een lichte roodheid; dit is niet blijvend.

De cups zijn te gebruiken voor:

Bestrijden van cellulite

Vermoeide en pijnlijke spieren

Tegen rimpels en lijntjes 

Buik en/of darmklachten

Voor het beste resultaat is het aan te raden om de cupping massage in een kuur te boeken.